SIS LUNCHERIJ

Recentebeoordeling


4 sterren uit 533 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sis Luncherij. Meer weten? Ontdek meer

17 sep 2022 om 19:15 Ik moest super lang wachten, ik heb bijna 30 euro betaald, en kreeg droge broodjes die echttt niet rijkelijk belegd waren.
16 sep 2022 om 16:18 Eten was heel lekker alleen jammer dat de bezorging 1 uur later was dan de afgesproken tijd. Kan me voorstellen dat het druk is maar communicatie naar de klant toe is dan wel wenselijk
15 sep 2022 om 12:53 De broodjes en salade waren lekker. Bezorging duurde meer dan 1,5 uur. Dat vind ik echt voor een kleine bestelling van koude producten op een doordeweekse dag en een adres wat niet ver van het restaurant echt veel te lang.
5 sep 2022 om 19:28 Broodje tonijn was heerlijk fris - moet nog aan broodje zalm beginnen! Vast wel goed.
12 aug 2022 om 12:28 Never again...
10 aug 2022 om 0:15 Alles prima - bedankt
2 aug 2022 om 14:16 Bezorging mag wat mij betreft, vooe een dinsdag, wat sneller. Maar de kwaliteit v.h. eten maakt het méér dan goed. Heerlijk! Aanrader = broodje carpaccio
1 aug 2022 om 14:10 Eten was echt heel lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Ook erg vers.
25 jul 2022 om 21:38 Lekker veel beleg en een heel aardige positieve bezorger - respect!
22 jul 2022 om 16:55 Ik heb 2:30 uur moeten wachten. Toen ik belde na 2:15 uur, waren ze er binnen een kwartier. Dus ik vermoed dat de broodjes nog gemaakt moesten worden. Broodjes vielen ook nog tegen. Helaas.
21 jul 2022 om 12:56 Broodje was heerlijk, alleen de rijst van de pokebowl was hard en het leek wel oud. Jammer, want de vorige keer was het heerlijk!
21 jul 2022 om 0:28 's een keer ander beleg genomen - smaakte goed maar de warmte verknalde het een beetje.